Tapahtumatuotanto

Mitä me teemme

Starsquad tarjoaa palveluita urheilu- ja tapahtumatuotantoihin. Lisäksi toteutamme ja vastaamme tapahtumien yhteistyökumppanien näkyvyyksistä sekä tuotamme yritystapahtumia. Suunnittelemme ja tuotamme unohtumattomia elämyksiä niin pienille kuin suurille yrityksille. Tapahtumatuotannon ammattilaisena tähtäämme sinun tavoitteisiisi ja tarpeisiisi – ja mielellämme pyrimme myös ylittämään ne!

Miksi erotumme muista tapahtumatoimistoista?

1.Valikoimastamme löydät jo valmiiksi räätälöityjä ratkaisuja, joihin voit tuoda henkilökuntaasi ja asiakkaitasi. Nämä ovat myös hyviä tilaisuuksia verkostoitua muihin yrityksiin.

2. Jos valmiit paketit eivät miellytä, meiltä löytyy osaavat kädet räätälöimään juuri teille sopivan tilaisuuden. -Avaimet käteen paketilla – sinun ei tarvitse huolehtia minkään asian järjestelemisestä tai aikataulusta! Voit vain nauttia ja keskittyä tilaisuuden vieraisiin.

3. Pystyt ostamaan meidät myös osaksi omaa tiimiäsi. Kaipaako esimerkiksi jokin osa-alue tuotannon tiimin puolelta vielä tekijää? Haluatko varmistaa, että tapahtumasi yhteistyökumppani on tyytyväinen tapahtumaan ja saa luvatut vastineet? Meiltä löydät varmasti ammattitaitoista apua tiimiisi tilanteessa kuin tilanteessa.

Referenssit


CASE URHEILUGAALA (tuotanto – myynti – markkinointi – kumppanuudet – talous)

Starsquad toimii Urheilugaalan oikeudenhaltijana, ja hallinnoi Gaalan tuotantoa, markkinointia, taloutta ja kumppanuuksia. Urheilugaala järjestetään vuosittain tammikuussa Hartwall Arenalla, ja tapahtuma voitti vuonna 2018 parhaan yleisötapahtuman palkinnon Sponsorointi & Tapahtumat Awardseissa. Urheilugaala tukee suomalaisen urheilun arvostusta; yhtenä iltana suomalainen urheilu kokoontuu saman katon alle.

Tuotanto

Starsquad vastaa Urheilugaalan monipuolisesta tuotannosta. Urheilugaalan tuotantoon kuuluvat yhteistyökumppanuuksien yhteyshenkilönä toimiminen, kumppanuuksien hyödyntäminen tapahtumassa, kumppaniworkshoppien järjestäminen, tapahtuman rakentaminen ja purkaminen, tuotannon budjetointi, illallismenun ja muiden ruokien valinta, aikataulujen koordinoiminen, esiintyjien hankkiminen, ehdokasesittelyn valmistelut, VIP-tuotteiden tuotteistaminen ja tuotanto, alihankkijoiden koordinointi, vapaaehtoisten koordinointi ja ohjaaminen sekä akkreditoinnista vastaaminen.

Tuotantoon kuuluu siis käytännössä kaikki se miltä tapahtuma näyttää katsojille ja illallisvieraille saapuessa Hartwall Arenan ovista sisään.

Illallispaikat ja Hospitality- tuotteet

Urheilugaala on ulkoistanut illallispaikojen ja hospitality- tuotteiden myynnin Starsquad Oy:lle. Gaalan pitkäaikaisena oikeudenhaltijana, Starsquadilla on pitkä kokemus tapahtuman tuotteiden myynnistä ja konseptoinnista. Tavoitteena onkin ollut tuotteiden jatkuva kehitys, jotta mahdollisimman moni pääsee kokemaan suomen suurimman gaalan paikan päällä ja sen arvokkuuden huomioivalla tavalla. Urheilugaalan hospitality- tuotemyynti on kasvanut vuosittain ja 3 vuoden aikana kasvua on ollut huikeat 49%.

Markkinointi

Starsquad hoitaa kokonaisuudessaan Urheilugaalan markkinoinnin. Markkinointi pohjautuu pääosin kumppaneiden kanaviin, kuten Clear Channelin ulkomainontaan, Sanoman digikanaviin, IS:n printtimainontaan sekä Ticketmasterin lipunmyyntikanaviin. Markkinointia on uudistettu vuosi vuodelta, ja kanavavalikossa hyödynnetään vuosittain uusimpia ratkaisuja.

Lisäksi Urheilugaalan markkinoinnissa panostetaan vahvasti sosiaaliseen mediaan. Urheilugaalan someyhteisöt ovat kasvaneet muutamassa vuodessa merkittäviksi kanaviksi, esim. Facebook-yhteisö on kasvanut yli 200%. Urheilugaalan somea pyöritetään läpi vuoden, ja sisällössä panostetaan liikunnan merkitykseen ja suomalaisten urheilijoiden tähtihetkien esiinnostamiseen pelkän gaalaan liittyvän sisällön lisäksi.

Urheilugaalan markkinoinnissa isossa roolissa on myös sykähdyttävin urheiluhetki -äänestyksen operoiminen. Äänestys on toteutettu viime vuosina myös IS:n alustalla, ja äänimäärät ovat lähes kolminkertaistuneet kahdessa vuodessa. Äänestäjillä on myös mahdollisuus tilata Urheilugaalan uutiskirje, ja tämä rekisteri on kasvanut merkittäväksi Urheilugaalan markkinointi- ja viestintäkanavaksi.

Kumppanuudet

Kumppanit ovat Urheilugaalassa erittäin tärkeässä asemassa, ja yhteistyötä aktivoidaan ja hyödynnetään monipuolisesti. Urheilugaalan kumppaneilla on mahdollisuus osoittaa tukevansa suomalaista urheilua läpi vuoden ja osallistua asiakkaittensa kanssa keskusteluihin vuoden parhainten urheiluhetkien valinnasta. Starsquad on vastuussa kumppanuushankinnasta ja kumppanuuksien sisällöntuotannosta.Talous

Urheilugaalan talousvastuu on Starsquadilla. Tähän kuuluvat olennaisesti Urheilugaalan budjetointiin osallistuminen, kassanhallinta, reskontrat, laskutus ja kirjanpito. Näiden lisäksi tehtäviin kuuluvat erilaiset johtoryhmälle ja hallitukselle tuotettavat laskelmat sekä erinäiset toimintaa tukevat adhoc- tehtävät.

TUTUSTU YHTEISTYÖKOHTEISIIN TÄSTÄ

CASE VALTTERI BOTTAS DUATHLON

Valtteri Bottas Duathlon järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa sunnuntaina 18.8.2019 kuvankauniissa Pajulahden maisemissa. Valtteri Bottas Duathlonissa kisataan juosten ja pyöräillen niin naisten, miesten kuin perhesarjassa. Valtteri Bottas Duathlon tapahtumassa vastaamme niin yhteistyökumppanuuksista kuin tuotannosta. Myymme myös Valtteri Bottas Duathloniin sponsorointipaketteja ja uutta GOLD-tuotetta (linkki GOLD tuotteeseen)

Valtteri Bottas Duathlonissa matkat ovat 5 km juoksu + 20 km maastopyöräily + 3 km juoksu. Perhesarjassa puolestaan 1,5 km juoksu, 5 km maastopyöräily ja 1,5 km juoksu. Tapahtuman tavoitteena on saada mukaan niin urheilijoita kuin perheitä.

CASE HELSINKI HORSE SHOW

Helsinki International Horse Show on esteratsastuksen maailmancup -sarjan osakilpailu. Maailman parhaat ratsastajat ja upeat hevoset valtaavat Helsingin Jäähallin lokakuussa. Koe jännitystä ja elämyksiä huippu-urheilun ja sykähdyttävän show’n parissa yhdessä lähes 50 000 muun kävijän kanssa.

Tarjoamme tapahtumaan VIP- paketit sekä vastaamme Expo alueen tuotannosta tapahtumaviikolla. Meidän kauttamme myynnissä myös sponsorointipaketit

CASE THE MOST EPIC XMAS PARTY / DINNER SHOW

The Most Epic Xmas Party (aiemmin SQ Dinner Show) luotiin yrityksille, jotka vaativat pikkujoulultaan ja asiakastapahtumaltaan korkeaa laatua, hyvää ruokaa ja mahtavaa tunnelmaa, ja haluavat tämän kaiken vähällä vaivalla. Starsquadin vuonna 2018 aloittama show – vetovoimaisena johtohahmonaan ihana Krista Siegfrieds – on korkeamman tason Show and Dinner- tapahtuma. Krista vie – yhdessä loistavan kansainvälisen tanssiryhmän kanssa – katsojat aikamatkalle musiikin historiaan ja ketään ei jätetä kylmäksi. Kristan mahtavan persoonan kautta show saa välillä jopa Stand Up- shown tyyppisiä piirteitä ja tämän ohessa katsojat saavat nauttia tasokkaasta ruoasta.CASE SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO

SJL

Starsquad Oy on ollut tuotantovastuussa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämien tapahtumien hospitality- tuotteista vuodesta 2017 asti. Tähän on kuulunut Karjala- turnauksen ja yksittäisten maajoukkuepelien hospitality- tuotteiden tuotanto ja myynti. Yhteistyössä SJL:n kanssa konseptoidut tuotteet on otettu asiakkaiden keskuudessa hyvin vastaan ja hospitality- tuotteiden jatkuva kehitys sekä myynnin kasvattaminen ovat yhteistyön keskiössä.

CASE BEACHBOARD

Beachboard nimeä kantava tapahtuma lipui Hernesaaren Rantaan 5.-21.8.2016 valtavan kokoisen proomun kannella. Tapahtuma tuotettiin yhteistyössä Biitsi.fi kanssa. Elokuun 5.päivä alkaen Beachboard proomulla seurattiin livenä huikeita urheilukisoja, joissa lajivalikoimassa muun muassa Beach Volley, Beach Futis, Deep Water Solo kiipeily sekä Beach Basket. Yhdessä Hernesaaren Rannan kesäravintolan kanssa Beachboard tarjosi ainutlaatuisen elämyksen Rion Olympialaisten aikaan.

Miltä kuulostaa proomu, jossa on 2000 tonnia erikoishiekkaa, yli 1000 neliön biitsi, korkea kiipeilyseinä, biitsibaari sekä yli 2000 henkilön tilat katsomoissa ja VIP Beach Loungessa? Tämän uniikin tapahtuman Beachboard tarjosi.

 

Palkinnot:
Valtteri Bottas Duathlon – Yleisön tapahtumasuosikki // Sponsorointi ja tapahtumat awards 2018
Urheilugaala – Vuoden BtoC tapahtuma // Sponsorointi ja tapahtumat awards 2018