Hospitalitypalvelut

Starsquad tarjoaa täyden palvelun VIP-paketteja huipputason urheilutapahtumiin, konsertteihin ja kulttuuritapahtumiin. Tuo asiakkaasi tai oma tiimisi seuraamaan tapahtumia VIP-vieraana!


Miksi järjestää hospitality-tapahtuma?

Hospitality-elämykset ovat käyttökelpoisia moneen eri tarkoitukseen yrityksen sisällä. Tapahtumilla kannattaakin aina olla tavoite, mikä halutaan saavuttaa. Halutaanko esimerkiksi panostaa henkilöstön viihtyvyyteen, palkita parhaita myyjiä tai tarjota parhaille asiakkaille elämyksiä ja tärkeätä vapaa-ajan yhdessäoloa asiakasvastaavien kanssa?

Usein sosiaalisuus ja uusien ihmisten tapaaminen ovat pääsyitä tapahtumiin tulemiseen. Uudet bisnestuttavuudet ovat myös syy myyntijohdolle käyttää verkostoitumis¬tapahtumia osana myyjien uusasiakashankintaa. Ohjatusti ja hieman autetusti verkostoituminen toimii myös paljon tehokkaammin. Esimerkiksi järjestämämme pelillistetyt ”business mingle” -tilaisuudet tai yhteisaitiot ovat todella suosittuja. Näissä tapahtumissa tutustutaan aidosti ihmisiin, ja näin päästään viemään asiakassuhde uudelle tasolle.

Yhteisen kokemuksen tarjoaminen voi olla myös yrityksen tapa osoittaa, että se välittää ja haluaa tarjota elämyksellisiä hetkiä omalle henkilöstölleen. Yhteishengen luominen onnistuu parhaiten yhteisissä tapahtumissa. Työpaikoilla keskustellaan usein työasioista, eikä aidolle tutustumiselle välttämättä jää aikaa.

Starsquadin kautta voit yhdistää esimerkiksi kickoffiisi, tiimipäivääsi, virkistyspäivääsi tai pikkujouluihin myös ainutlaatuisen viihde-elämyksen! Lisäksi voimme tuottaa tarpeisiinne täysin räätälöidyn tapahtuman esim. firman virkistyspäiviä tai pikkujouluja varten.

VIP-paketeilla monipuolista lisäarvoa


VIP-kokemuksiin liittyy monenlaisia tunteita ja ne merkitsevät erilaisia asioita eri ihmisille.  Toisille se tuo helppoutta, toisille eksklusiivisuutta. Toinen nauttii siitä, että voi katsoa keikkaa rauhassa tai ruokailla oman porukan kanssa. Toiset taas pitävät siitä, että pääsevät lavan läheisyyteen tai tapaamaan esiintyjiä. Kaikkiaan kyseessä on kuitenkin kokemus, joka on omiaan luomaan upean elämyksen, joka jättää muistijäljen.

VIP voi tarkoittaa myös vähän parempaa palvelupakettia. Se voi tarkoittaa mukavuutta, kuljetuksia paikasta toiseen, rauhallista ruokailua, sujuvampaa tapahtumaa, lyhyempiä jonoja tai parempaa näkyvyyttä lavalle. Vip-tilaisuuksissa on myös usein erikoisohjelmaa. Lajin starojen haastatteluja, valmentajien taustahaastatteluja, kilpailuja, sekä muuta ohjelmaa, joka nostaa porukan yhteishenkeä ja fiilistä. Starsquadin VIP-tilaisuuksien tavoitteena ovat aina wow-reaktiot, jotka muodostuvat selkeästä lisäarvosta sekä yllättävistäkin kokemuksista. VIP-vieraamme voivat päästä vaikka katsomaan Metallican keikkaa Hartwall Arenan sauna-aitiosta!

Starsquadin hospitality-palvelu räätälöidään aina tapahtumaa järjestävän yrityksen ehdoilla. Hoidamme puolestanne kuljetukset, tilasomistukset ja muut toivotut järjestelyt. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä varauksen, joka palvelee yritysasiakkaittemme toiveita. Usein nimittäin järjestettäessä firman sisäistä tapahtumaa tai asiakastapahtumaa, niin osallistujamäärän kerääminen vie aikansa. Tällöin asiakaspalvelijamme ottavat tämän huomioon, ja pystyvät pitämään varaustanne tarvittavan ajan voimassa.

Hospitality-palvelut urheilu- ja viihdetapahtumien järjestäjille

Starsquad suunnittelee erilaisia vip-paketteja yhdessä tapahtumajärjestäjän kanssa, vastaa tilaisuuksien tuotannosta ja asiakkaiden huolenpidosta, sekä myy ja markkinoi paketteja niin yritysryhmille kuin kuluttajillekin. Yhteistyömallimme on joustava, eli voimme halutessanne hoitaa alusta loppuun koko vip-tilaisuuden järjestämisen tai tarjota tukeamme vain tietyissä osa-alueissa.

Hospitality-palvelut ovat potentiaalisesti merkittävä tulonlähde tapahtumaa järjestäessä. Olemmekin pystyneet kasvattamaan hospitality-liiketoiminnan rahallista arvoa merkittävästi esim. Jääkiekkoliitolle suunnittelemalla Karjala-turnaukseen uudenlaisia vip-paketteja ja markkinoimalla niitä kohdennetusti eri kohderyhmille.

Tutustu tulossa oleviin VIP-tapahtumiimme