HENRIK THELEN ALOITTAA STARSQUADISSA HOSPITALITY-JOHTAJANA 22.8.2016

Henrik Thelen aloittaa Starsquadin partnerina ja Hospitality-johtajana 22.8.2016 alkaen. Hän tulee vastamaan kokonaisvaltaisesti Hospitality liiketoiminta-alueesta keskittyen erityisesti myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Henrik Thelen: “Olen todella innostunut ja motivoitunut hospitality-alan kehittämisestä ja tulevaisuuden näkymistä. Uskon, että minulla on paljon annettavaa”.

Thelen tunnetaan ansiokkaasta toimitusjohtajakaudesta XO Boats:ssa. Thelen rakensi ja kasvatti XO veneet kolmessa vuodessa kansainvälisen brändin omaavaksi yhtiöksi, jonka erinomainen mallisto on vakiinnuttanut asemansa niin Suomessa kuin muuallakin Pohjois-Euroopassa. Thelenin aikana malliston monipuolisuus ja brandin tunnettavuus kehittyi merkittävästi johtaen yrityksen liikevaihdon lähes kolminkertaiseen kasvuun. Thelen on myös toiminut mm Famon Oy:ssä ja työjalkineita valmistavan Jalaksen toimitusjohtajana sekä Hartwall Arenan myynti- ja markkinointipäällikkönä.

Starsquadin hallituksen puheenjohtaja Harry Harkimo: “Näemme Hospitality liiketoiminnassa ison potentaalin, jonka saavuttamisessa Henrik Thelen on avainhenkilö”.

Starsquad Oy on suomalainen urheilu- ja tapahtumamarkkinointiyritys keskittyen sponsorointiin, hospitality-palveluihin sekä digitaalisiin tapahtumatuotannon ja -markkinoinnin ratkaisuihin. B2B-palveluiden ohella Starsquad keskittyy entistä enemmän myös B2C-palveluihin sekä omaan tapahtumatuotantoon.

Starsquad on kansainvälisen urheilumarkkinointiyrityksen Infront Sports & Media AG:n Preferred Partner. Suomessa Starsquad on mukana oikeudenhaltijana tai hospitality-palveluntuottajana mm Lahti 2017 hiihdon MM-kisoissa, Urheilugaalassa, Suomi-Ruotsi jääkiekon World Cup –esiottelussa, Red Bull Crashed Ice alamäkiluistelun Suomen MM –osakilpailussa sekä lukuisissa musiikkikonserteissa ja perhetapahtumissa.  

Starsquadin toimitusjohtaja Mika Sulin:
“Olemme tyytyväisiä, että saamme tiimiimme Henrikin myynti- ja markkinointikokemuksen, verkostot ja vahvan asiakaslähtöisen tavan työskennellä asiakkaidemme hyväksi”.
“Haluamme kiittää Mika Lidmania pitkäaikaisesta työstään Infront Finlandin / Starsquadin hyväksi ja toivotamme hänelle parasta menestystä suomalaisen jalkapalloilun parissa”.


Yhteystiedot:
Hallituksen puheenjohtaja Harry Harkimo, 040 022 666
Toimitusjohtaja Mika Sulin, 040 527 8101
Hospitality-johtaja Henrik Thelen, 040 0431 240