EVENT TRAVEL JA STARSQUAD SOLMIVAT STRATEGISEN KUMPPANUUDEN

Urheilumatkatoimisto Event Travel ja urheilu- sekä tapahtumamarkkinointiyritys Starsquad (SQ) ovat solmineet strategisen kumppanuuden 23.11.2016. Yhteistyön johdosta he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen monipuolisemman tuote- ja palvelutarjoaman, jossa uutena lisäarvona ovat kokonaisvaltaiset yhteistuotteet kulttuurimatkailuun. Yhteisen tuote- ja palvelukehityksen lisäksi yritykset tulevat panostamaan ristiinmarkkinoinnin ja -myynnin tehostamiseen perinteisissä sekä uusissa digitaalisissa kanavissa.

Starsquadin Hospitality-johtaja, Henrik Thelen:

“Olemme erittän innostuneita laajasta ja monipuolisesta ohjelmatarjoamasta, jota kumppanuus tuo molemmille osapuolille. Olen vakuuttunut siitä, että myös asiakaskuntamme innostuu ja arvostaa Starsquadin edelleen kasvavaa ja monipuolistuvaa tarjoamaa”

Event Travel on pohjoismaiden johtava urheilumatkatoimisto, joka on toteuttanut asiakkailleen jo yli 350 000 unohtumatonta urheilumatkaa kahden vuosikymmenen aikana. Event Travel on myös Suomen Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani fanimatkoissa, sekä Jokerien virallinen matkanjärjestäjä. Laaja yhteistyöverkosto maailmalla mahdollistaa Event Travelin matkat lähes kaikkiin maailman urheilutapahtumiin sekä jatkossa myös musiikki- ja viihdetapahtumiin SQ-kumppanuuden myötä.

Event Travelin toimitusjohtaja, Pasi Latva:

"Uusi yhteistyömme Starsquadin kanssa mahdollistaa entistäkin paremman palvelutason asiakkaillemme. Matkustus tapahtumien ympärillä on selkeässä kasvussa. Asiakkaamme arvostavat laatua, helppoutta ja turvallisuutta ja yhdessä Starsquadin kanssa pystymme palvelemaan näitä tarpeita entistä laajemmin. Starsquad on meille täydellinen kumppani laajalla kokemuksellaan laadukkaista hospitality-tapahtumista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.  Yhteistyömme kautta laajennamme tarjontaamme myös vahvasti kotimaassa kotimaisten urheilu- ja viihdetapahtumien parissa."

Starsquad on suomalainen urheilu- ja tapahtumamarkkinointiyritys keskittyen sponsorointiin, hospitality-palveluihin sekä digitaalisiin tapahtumamarkkinoinnin ja -myynnin ratkaisuihin. B2B-palveluiden ohella Starsquad keskittyy entistä enemmän myös B2C-palveluihin sekä omaan tapahtumatuotantoon.

Vuosi 2016 on ollut Starsquadille menestyksellinen. Urheilugaala 2017 –tapahtuman sponsorimyynti tuplattiin edellisvuodesta sekä tapahtumapaketit ovat lähestulkoon loppuunmyytyjä. Samoin Lahti 2017 Hiihdon MM -kisojen sponsorointimyynti on onnistunut sekä kohta 60% hospitality-paketeista on jo myyty. Näiden esimerkkien lisäksi Starsquad tavoittelee loppuvuodelle loistotulosta myös muissa urheilutapahtumissa sekä lukuisissa musiikkikonserteissa ja koko perheen viihdetapahtumissa. Tuote- ja palvelukehityksen ohella Starsquad on panostanut merkittävästi myös muun toiminnan kehittämiseen.

Starsuqadin toimitusjohtaja Mika Sulin:

“Starsquad on onnistunut erinomaisesti ensimmäisenä vuotenaan toiminnan tehostamisessa ja uudelleenjärjestelyissä. Valintamme on ollut suunnata liiketoiminta uusiin, digitaalisiin kanaviin panostaen samalla asiakasymmärryksen kasvattamiseen ja asiakaspalvelun laadukkuuteen. Lisäksi olemme luoneet kumppanuuksia alan merkittävimpiin toimijoihin. Näin varmistamme, että jatkossakin tarjoamme tapahtumanjärjestäjille parhaimmat ratkaisut sponsoroinnin sekä tapahtumapakettien myymiseksi ja markkinoimiseksi.”

Tutustu Event Traveliin ja sen tarjoamiin palveluihin:
Event Travel 

Lisätiedot:
Starsquad, Henrik Thelen, 040 0431 240, henrik.thelen@starsquad.fi
Event Travel, Pasi Latva, 0400 700 328, pasi.latva@event-travel.fi