VIERUMÄKI - LOISTAVA PAIKKA VIETTÄÄ YRITYKSEN KESÄJUHLIA!

Vietimme muutama viikko sitten Starsquadin kesäpäiviä Vierumäellä. Majoituimme Vierumäellä Puustellin mökissä, missä oli näin isolle porukalle hyvät puitteet. Rauhallinen alue, paljon tilaa sekä järvi ja luonto lähellä.

MITÄ KERKESIMME TEHDÄ KAHDEN PÄIVÄN AIKANA?
Saavuttiin iltapäivällä Vierumäelle. Tuotiin kamat mökkiin ja vaihdettiin sporttisemmat vaatteet päälle. Ensimmäisenä meillä oli vuorossa tiimipolku. Kävelimme metsässä ja pysähdyimme reitin varrella erilaisille rasteille. Rasteilla testattiin tiimityötä, ongelmanratkaisukykyä ja luottamusta. Naurettiin paljon ja oli rento fiilis kävellä Vierumäen luonnossa. Tiimipolku päättyi kodalle, jossa joimme kahvit. Tämän jälkeen mentiin takaisin mökille ja aloitettiin grillaamaan. Meidän Masterchef eli pomomme Mika loi meille herkulliset hampurilaiset illalliseksi. Vietettiin iltaa siis hyvässä seurassa, saunottiin, uitiin, pelattiin ja pidettiin huolta ettei missään vaiheessa tule nestehukkaa!

Aamulla teimme aamupalan koko jengille ja aamu starttasi Henan ja Mikan briiffillä. Sen jälkeen porukka jaettiin kahtia ja osa meni suppailemaan ja osa frisbeegolf radalle. Itse kuuluin suppausryhmään. Oli superkivaa päästä pitkästä aikaa suppailemaan. Miten hyvää ja kokonaisvaltaista treeniä se onkaan! Pakko ainakin yhden kerran käydä tänä kesänä vielä! Frisbeegolf ryhmän menestyksestä tiedän vain sen, että siellä ei ainakaan kauaa viivytty, kun meistä suppailijoista kerettiin ottaa monta kuvaa mökiltä (kts alta). Aktiviteetin jälkeen käytiin syömässä yhdessä Paviljongissa.

Osa lähti ruokailun jälkeen kotiin ja osa jäi viettämään virkeänä iltaa mökille. Kävimme vielä illalla keilaamassa ja alla olevasta videosta voi nähdä miten huikeita suorituksia tehtiin ja kuinka helppoa se täyskaato on, kun osaa!

 

Kokonaisuudessaan oli tosi hyvä reissu ja Vierumäki toimii paikkana hyvin yrityksen kesäjuhliin. Tulisin Vierumäelle uudestaan tosi mielelläni viettämään jotain sportti- ja hyvinvointiviikonloppua. Helsingistä kun pääsee niin nopeasti sinne!

MITÄ HALUAISIN SEURAAVALLA KERRALLA TESTATA?
Flowpark - tsekkaa täältä
Metsäjooga - tsekkaa täältä
Issikkaretki - tsekkaa täältä


Löysin myös mielenkiintoisia viikonloppu ohjelmia:
Body & Mind hyvinvointiloma - tsekkaa täältä
Tanssikimara - tsekkaa täältä
Parisportti - tsekkaa täältä

Meillä myynnissä nyt Vierumäelle Finnish Challenge kisaan paketteja, jotka pääset kurkkaamaan täältä:
https://www.starsquad.fi/tapahtumat/vierumki-finnish-challenge

-Anna Komu / Production & Relationship Manager


Jätä kommentti

Nimi .
.
Viesti .

Huomaa, että kommentit täytyy hyväksyä ennen kuin ne julkaistaan