Valtteri Bottas Duathlon 2019 – GOLD -elämys 20 joukkueelle

Kolmas Valtteri Bottas Duathlon pyörähtää käyntiin elokuussa sunnuntaina 18.8.2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa. VBD on koko perheen tapahtuma, jossa pääset osallistumaan yksilö ja joukkuekisaan sekä perhesarjaan. Duathlonissa ero triathloniin verrattuna on se, että uinti-osuus korvataan toisella juoksu osuudella. Sarjoissa on siis kaksi juoksu-osuutta ja yksi pyöräily-osuus. Olen itse saanut kunnian olla tuottamassa ja kehittämässä tapahtumaa sen ensimmäisestä vuodesta lähtien.

Tapahtuma on saanut alkunsa Valtteri Bottaksen aloitteesta. Hän on kotoisin Nastolasta, jonne halusi järjestää liikuntatapahtuman, jonne perheet voivat tulla viettämään yhdessä mukavaa aikaa ja liikunnallista päivää. Tapahtumaan sisäänpääsy on ilmainen ja kisan lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat kävijöille erilaisia ilmaisia aktiviteetteja kumppanitorilla. Olemme kasvattaneet jo nyt hyvällä tahdilla tapahtuman kävijä- sekä osallistujamäärää, vaikka tapahtuma on ollut käynnissä vasta kaksi vuotta.

Meillä Starsquadilla on tänä vuonna myynnissä tapahtumaan GOLD-paketti, jollaista Suomessa ei ole ollut koskaan! Tämä on paketti, josta itse olen superinnoissani ja ennen kaikkea tämä, jos mikä tuote on VIP. Gold-pakettiin sisältyy se, että pääset kuulemaan mistä Valtteri Bottas ammentaa motivaatiotaan ja kokemaan Bottaksen valmentajan Antti Vierulan treenit. Pakettiin kuuluu ruoat, majoitus ja upeat Pajulahden rantasaunat. Pakettiin kuuluu myös seuraavan päivän tapahtuman joukkuekisaan osallistuminen (5 km juoksu - 20 km maastopyöräily - 3 km juoksu) Tämä on varmasti ikimuistoinen paketti, joka tarjotaan elämyksenä vain harvalle (20 joukkuetta). Mukaan mahtuu vielä joukkueita! Kasaa siis joukkue yrityksesi tai ystävien kesken ja pääsette nauttimaan upean ja rentouttavan viikonlopun elokuussa.

GOLD-tuotteen hinta on 2999€ + alv kolmen hengen joukkueelle. Mikä parasta, tästä summasta 500 € menee Westpro4u lahjoitukseen lasten ja nuorten positiivisen kasvun kehittämiseen. Lisää Westpro4u toiminnasta voit lukea täältä: https://www.westpro.fi/westpro4u

Toivottavasti näemme mahdollisimman monen kanssa Nastolassa 18.8.2019! Meidän joukkue lähtee myös maaliviivoille klo 14.00! Kysymys kuuluukin: Uskallatteko tulla haastaamaan meitä?

Kiinnostuitko paketista? #sitmennää #valtteribottasduathlon #vbd2019

Ota yhteyttä:

Anna Komu

Production & relationship manager

anna.komu@starsquad.fi

050 4949 504 


Jätä kommentti

Nimi .
.
Viesti .

Huomaa, että kommentit täytyy hyväksyä ennen kuin ne julkaistaan