KIINNOSTAVIA UUSIA KONSEPTEJA

Viime viikolla julkaisemassani postauksessa "Mistä onnistunut tapahtuma koostuu?", lupasin kirjoittaa teille uusista kiinnostavista tapahtuma-konsepteista tälle vuodelle.  Oletko sinä kuullut jo näistä?

Katto Auki- Nosturi

Katto auki on uudenlainen konsepti Nosturissa, joka lupaa tuoda keskiviikkoillan musiikkiterapiaa kaikille 7.6. lähtien. Nimensä mukaisesti Nosturin katto aukeaa ihan oikeasti joka keskiviikko eri esiintyjän kera. Lemppareiksi itselleni nousevat artisteista Iisa, Eva & Manu sekä Anna Puu. Tällaista klubi-konseptia ei koskaan ole ollut Suomessa ja mikä parasta, liput maksavat vain 11 €! Käy katsomassa eilen julkaistu video ja varaa liput pian täältä. Toivotaan keskiviikoille paljon aurinkoa!  

ARS 17 –Hello World // Kiasma

”Internet ja digitaaliset palvelut ovat muuttaneet arkeamme. Ne ovat muovanneet työtä, vapaa-aikaa, kulttuuria ja taloutta sekä luoneet uusia tapoja olla yhteydessä toisiimme. Verkossa rakennamme identiteettiämme ja ilmaisemme tunteitamme. Kaikki tämä on vaikuttanut myös taiteeseen.”

Kävin katsomassa kyseisen näyttelyn Kiasmassa noin kuukausi sitten. Näyttely oli mielenkiintoinen ja ajankohtainen. ARS 17 -näyttely kertoo digitaalisesta murroksesta ja tulevaisuuden näkymistä digitaalisuudessa ja teknologiassa. Mene testaamaan virtuaalilasien kautta videoteosta, tunnistamaan screenin avulla ilmeistäsi tunnetiloja, ottamaan yhteyttä screenin välityksellä kolmeen taiteilijaan, jotka ovat eristäytyneet mökille tai katso kuinka ihmisen liike voidaan taltioida ja muuntaa digitaaliseksi dataksi.

Lue lisää näyttelystä täältä.

REDBULL Mäkiauto GP

Viimeksi viisi vuotta sitten järjestetty Redbull Mäkiauto GP on täällä taas! 19.8.2017 järjestettävä hyvänmielen tapahtuma haastaa kaikki mukaan kilpailemaan tiiminsä kanssa. Red Bull on järjestänyt tusinoittain mäkikilpailuja ympäri maailmaa, alkaen Brysselissä vuonna 2000 pidetystä ensimmäisestä kisasta – vuonna 2015 juhlittuun sadanteen tapahtumaan Jordanian Ammanissa. Voit suunnitella yhdessä tiimisi kanssa auton, jonka jälkeen lasketaan mäkeä kotikutoisilla mäkiautoilla. Loistava idea yrityksille virkistyspäiväksi.

Starsquad on mukana kumppanuushankinnassa ja kumppanuusaktivoinnissa, joten ole yhteydessä mikäli kiinnostuit! Lue tapahtumasta lisää täältä.

Valtteri Bottas Duathlon

Jes, mahtavaa! Urheilija, joka haluaa järjestää omaa nimeä kantavan tapahtuman ja vielä osallistuu siihen. Potentiaalia on paljon ja tietääkseni tällaista ei Suomessa ole juurikaan hyödynnetty. Valtteri Bottas Duathlon järjestetään Pajulahdessa elokuussa sunnuntaina 20.8.2017. Duathlon-kisaan kuuluu pyöräily ja juokseminen sekä kisassa on erikseen naisten ja miesten sarjat. Näiden lisäksi tarjolla on maksuton perhesarja!  Valtteri Bottas osallistuu kilpailuun ja lähtee haastamaan muita miehiä sarjassa. Uskallatko tulla haastamaan Bottaksen tai jopa voittamaan hänet?

Kisaan kerkeää vielä osallistua tästä. Sivuilta saat myös lisätietoa tapahtumasta.

Allas Sea Pool -tapahtumat

Odotan innolla tämän uuden tapahtumamiljöön toteutuksia tuotannon saralta. Upea miljöö, jossa on potentiaalia hyvin paljon kaikkeen! Konsertteja kesälle on tulossa paljon ja veikkaisin, että turistit löytävät tänne tänä kesänä hyvin.

Lue lisää täältä.

Tall Ship Races Music Festival

Turkuun saapuva festari Tall Ship Races Music Festival (21.-22.7.) -tapahtuman yhteydessä päästään nauttimaan merten kaunottarien lisäksi samaan aikaan myös musiikkitaivaan tähdistä. Kaksipäiväinen Music Festival on osa purjelaivatapahtumaa ja sinne saapuu esiintymään sekä kansainvälisiä että suomalaisia huippuartisteja.

Perjantain pääesiintyjäksi on varmistunut Liam Gallagher. Oasis-fanien vuosien piina päättyy, kun maailman isoimmaksi rockbändiksikin tituleeratun yhtyeen laulaja Liam Gallagher lähtee kiertämään muutamia, valittuja festivaaleja. Persoonallisesta laulutyylistään ja rock-asenteestaan tunnettu Gallagher on yksi aikansa tunnistettavimpia hahmoja musiikin saralla. Viimeksi hänet nähtiin Suomessa saman kaupungin Ruisrockissa vuonna 2000.

Lue kaikki mahtavat artistit täältä. Starsquadin Tall Ship Races Music Festival -paketit ovat liikkuneet tiuhaan tahtiin. Ole siis nopea ja osta pakettisi pian täältä.

MITÄ TAPAHTUMAA ITSE ODOTAT TÄNÄ VUONNA ENITEN JA MITKÄ OVAT HERÄTTÄNEET MIELENKIINTOSI? LAITTAKAA VIESTIÄ BLOGIIN TAI KOMMENTOIKAA AIHETTA TWITTERISSÄ #AITIOPAIKALLA HASHTAGILLA. 

<3 Anna Komu


Tule seuraamaan meitä sosiaalisessa mediassa:
Twitter: starsquad_fi
Facebook: starsquad_fi
Instagram: starsquad_fi
Snapchat: starsquad_fi

Jätä kommentti

Nimi .
.
Viesti .

Huomaa, että kommentit täytyy hyväksyä ennen kuin ne julkaistaan